Novi kolektivni ugovor za putare

Bez autora
Apr 27 2011

Ministarstvo za infrastrukturu i energetiku Vlade Republike Srbije, JP "Putevi Srbije" i sindikat tog javnog preduzeća potpisali su danas novi kolektivni ugovor. Kolektivni ugovor potpisali su u Vladi Srbije ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić, generalni direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i predsednik sindikata "Puteva Srbije" Miodrag Milić.Potpisani ugovor predviđa bolje uslove rada i povećanje minimalne cene radnog časa za putare sa 84 na 102 dinara. Kolektivni ugovor predviđa i povećanje toplog obroka i regresa, jubilarne nagrade, kao i odredbe za veću bezbednost i zdravlje putara.

Novi kolektivni ugovor za putareMinistarstvo za infrastrukturu i energetiku Vlade Republike Srbije, JP "Putevi Srbije" i sindikat tog javnog preduzeća potpisali su danas novi kolektivni ugovor.

Kolektivni ugovor potpisali su u Vladi Srbije ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić, generalni direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i predsednik sindikata "Puteva Srbije" Miodrag Milić.

Potpisani ugovor predviđa bolje uslove rada i povećanje minimalne cene radnog časa za putare sa 84 na 102 dinara. Kolektivni ugovor predviđa i povećanje toplog obroka i regresa, jubilarne nagrade, kao i odredbe za veću bezbednost i zdravlje putara.

Predviđeno je da novi ugovor traje naredne tri godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik